info@lijbersdakwerken.nl | Neem contact op: 055 543 1475
Bel 055 543 1475
Wij informeren u graag
Locatie
Gladsaxe 7, 7327 JZ Apeldoorn
top

Diensten

Altijd een passend daksysteem

Lijbers Dakwerken is gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en onderhoud van platte en lichthellende daken. Naast het traditionele platte dak of vlakdak kunt u bij ons ook terecht voor:

  • groene daken
  • shingle daken
  • full colour daken
  • cool roof daken

Onze vakmensen hebben ruime ervaring met isolatie-, bitumen-, PVC- en EPDM-werkzaamheden en zijn uiteraard VCA-gecertificeerd en gespecialiseerd in het werken met KOMO-gecertificeerde producten.

Het aanleggen van een daksysteem voor een plat of lichthellend dak is de meest traditionele vorm van dakbedekking waarbij wij projecten van 2 tot 30.000 vierkante meter gerealiseerd hebben. Voorbeelden zijn dakkapellen, aan- en opbouw bij woningbouwprojecten en grote renovaties. We maken hiervoor uitsluitend gebruik van EPDM-, PVC- of bitumineuze daksystemen en dakbedekkingsmaterialen die volgens het Bouwbesluit KOMO-gecertificeerd zijn. We werken hierbij nauw samen met vaste leveranciers zoals Troelstra & de Vries, Renolit en Hertalan.

In de particuliere sector houden we ons vooral bezig met bijvoorbeeld (de vernieuwing van) dakkapellen, garages en aan- en uitbouw van woningen. Daarnaast kunnen we ook tuinhuizen van een shingle dak voorzien. Hierbij gelden de algemene consumentenvoorwaarden van Vebidak waardoor u verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardig én brandvrij gedetailleerd dak met een garantietermijn van maar liefst 10 jaar!

Met de AlkorBright dakbanen profiteert u van duurzame voordelen op het gebied van energiebesparing, milieuvriendelijkheid en warmtereductie. Deze hoogwaardige kunststof dakbaan is vervaardigd op basis van PVC-P en gewapend met een polyester weefsel en een reflecterende laag waardoor het een positieve invloed heeft op het binnenklimaat. Wanneer u AlkorBright combineert met een solar daksysteem levert dit ook nog een positieve bijdrage ten aanzien van de zonnereflectie.

Naast het gebruik van de meer traditionele standaardmaterialen heeft Lijbers Dakwerken ook ruime ervaring met het gebruik van natuurlijk materiaal zoals sedumbeplanting eventueel aangevuld met siergrassen of kruiden. Een dergelijk groen dak biedt tal van voordelen:

  • Het levert een positieve bijdrage aan het milieu.
  • Er vindt een gecontroleerde en gereduceerde afvoer van het regenwater plaats.
  • Extensief begroeide daken hebben slechts weinig onderhoud nodig en zijn zelfs geschikt voor recreatie.
  • Het vermindert het energieverbruik door betere thermische waarden.

U wilt op een originele manier reclame maken? Denk dan aan het bedrukken van uw dak: een uiterst geschikt medium om op een unieke manier uw bedrijf, organisatie of evenement onder de aandacht te brengen!

Deze vorm van dakbedekking kan levensgroot op platte en lichthellende daken worden aangebracht. Samen met u ontwerpen wij uw dakreclame, waarbij u alle vrijheid heeft voor vormgeving. Door gebruik te maken van AlkorBright kunststof dakbanen met een witte ondergrond, komen niet alleen uw kleuren optimaal tot hun recht, maar door de reflecterende laag heeft het ook een positieve invloed op het binnenklimaat.

Op www.bedrukjedak.nl vindt u aanvullende informatie en voorbeelden van door ons uitgevoerde projecten.

Meer weten over onze diensten, uw specifieke mogelijkheden
en de kosten? Eén telefoontje met ons is genoeg, wij informeren u graag!

Laat ons u terug bellen

Heeft u een vraag, bent u geïnteresseerd of wilt u advies? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.