info@lijbersdakwerken.nl | Neem contact op: 055 543 1475
Bel 055 543 1475
Wij informeren u graag
Locatie
Gladsaxe 7, 7327 JZ Apeldoorn
top

Over ons

Ieder specialisme in huis!

Of uw dak nu voorzien moet worden van een bitumineuze of kunststof dakbedekking of van een groen of cool roof dak: Lijbers Dakwerken heeft ieder specialisme in huis!

Onze opdrachtgevers zijn niet alleen particulieren en pandeigenaren, maar ook beheersmaatschappijen, gemeentelijke instanties en bouw- en aannemersbedrijven. Daarnaast werken we nauw samen met installatiebedrijven om hen te ondersteunen bij de verwerking, renovatie of het onderhoud van grotere platte daken.

Een gegarandeerd goed dak

Lijbers Dakwerken hecht veel waarde aan de verwerkingseisen die aan onze producten gesteld worden en werkt daarom met kwaliteitsproducten zoals Hertalan, Resitrix, Alkorplan en Troelstra & de Vries. Door onze jarenlange ervaring en een nauwe samenwerking met deze vaste leveranciers kunnen wij een uitstekende kwaliteit en snelle service garanderen. Wij stemmen één en ander altijd zorgvuldig met u af, ongeacht de grootte van het project. Een goede voorbereiding, een gedegen uitvoering en het zorgvuldig bewaken van alle stappen in het verwerkingsproces zorgen ervoor dat u een kwalitatief goed dak krijgt.

Meer weten over onze diensten, uw specifieke mogelijkheden en de kosten? Eén telefoontje met ons is genoeg, wij informeren u graag!

Gegarandeerde kwaliteit

Lijbers Dakwerken is lid van Vebidak en wij hanteren een standaardgarantie van 10 jaar op het totale daksysteem. Voor iedere opdracht maken wij een inschatting van onder andere technische detailleringen, het soort dak, de omgeving en invloed op het dak, waardoor u verzekerd bent van een kwaliteitsdak. Niet alleen door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten, maar zeker ook door onze service is Lijbers Dakwerken een vakbekwame partner voor alle vormen van dakbedekking.

Gespecialiseerde medewerkers

Alle medewerkers van Lijbers Dakwerken zijn VCA-gecertificeerd en gespecialiseerd in het werken met KOMO-gecertificeerde producten. Om te kunnen blijven voldoen aan alle eisen die gesteld worden, is adequate bij- en nascholing van belang. Onze medewerkers volgen daarom tal van (interne) beroepsopleidingen, zowel bij onze leveranciers als bij onze brancheopleiding Tectun. Tot slot bieden we als erkend leerbedrijf ook de jongere generatie de juiste plek om ervaring op te doen en het geleerde in de praktijk toe te passen.