info@lijbersdakwerken.nl | Neem contact op: 055 543 1475
Bel 055 543 1475
Wij informeren u graag
Locatie
Gladsaxe 7, 7327 JZ Apeldoorn
top

Particulier

Altijd een passend daksysteem

Lijbers Dakwerken levert maatwerk voor bijvoorbeeld (de vernieuwing van) uw dakkapel, garage of voor de aan- en uitbouw van uw woning. Daarnaast kunnen we ook uw tuinhuis van shingles voorzien. Wij denken vanaf stap één met u mee en houden rekening met uw wensen en voorkeuren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook na 17.00 uur of in het weekend een afspraak met ons maken om de mogelijkheden te bespreken.

Service op maat

Wilt u liever zelf (een aantal) voorbereidende werkzaamheden uitvoeren? Geen probleem: met onze aanhanger en uw eigen stortpas kunt u bijvoorbeeld zelf uw dakafval naar ‘de stort’ brengen. Wilt u graag zelf het timmerwerk aan de bouwkundige dakdelen uitvoeren? Ook dat kan. Samen bespreken we de mogelijkheden zodat u die service krijgt waar u behoefte aan heeft.

Gegarandeerde levensduur

Met ons aanvullende service- en onderhoudscontract kunt u de levensduur van het daksysteem vergroten. Door planmatig onderhoud uit te voeren, zorgen wij ervoor dat uw nieuwe dakbedekking langer dan de afgegeven garantietermijn van 10 jaar meegaat. Geen loze beloftes, maar keiharde afspraken waarbij de algemene consumentenvoorwaarden van Vebidak van toepassing zijn. Zo bent u altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig én brandvrij gedetailleerd dak!

Altijd dichtbij

Veel van onze particuliere opdrachtgevers komen uit de regio – en dat werkt voor beide partijen wel zo prettig. De reis- en brandstofkosten blijven op deze manier beperkt en wanneer tijdens de uitvoering blijkt dat ander materiaal nodig is, dan regelen we dat direct. Dat scheelt niet alleen in tijd, maar ook in de kosten.